Garanterede Lån

Garanterede Lån

Lån op til 70.000 kr. inden for 24 timer med en kautionist. Vi kan hjælpe selvom du er i RKI eller blevet afvist andre steder!

RKI ingen
hindring

Hurtig Udbetaling

98% Godkendelse

Jeg vil gerne låne

for

Lan 32.000 kr. over 36 months will cost you 1.561,26 kr. pr. maned.

24.98% APR (APR er der for at hjælpe dig med at sammenligne forskellige tilbud. I dette tilfælde er det et maksimum på 24.98%)

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 32.000 kr. over 36 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.561,26 kr. Den samlede rente, der skal tilbagebetales, er 24.205,36 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 56.205,36 kr.med en årlig effektiv rente på 24,98%, svarende til en årlig nominel rente på 22,51%.

Garanterede lån tilbyder en gratis søgemaskine til lån som forbinder dig direkte med en udlåner. Kautionist lån er nye i Danmark og tilbyder løsninger baseret på menneskelige forhold samt tillid og IKKE din tidligere kredithistorik. Vi mener, at der ikke findes forkerte kunder, men snarere forkert service, så hvis du har haft problemer med at betale regninger før i tiden, eller du står på RKI eller i debitor registret, så kan vi stadigvæk hjælpe dig. Så længe at du nu kan administrere dine penge, imødekomme dine betalinger, og finde en passende kautionist, som stoler på dig, så er et kautionist lån måske det rigtige for dig.

Ansøg Nu!

En kautionist kan være en ven eller et familiemedlem, som kender dig godt og stoler på dig. Det er vigtigt, at de kan forstå din økonomiske situation, da de skal aftale at lave betalingerne for dig, hvis der er en tid, hvor du ikke kan.

De fleste kunder bruger en ven eller et familiemedlem, men en kautionist kan være hver som helst. Din kautionist skal være mellem 18 og 75 og have en god kredithistorik.

Ansøg Nu!

Det er hurtigt og nemt at ansøge. Bare klik på knappen nedenfor for at få din ansøgning om op til 70.000. kr. startet.

Ansøg Nu!